Hoe werkt het?

INSPIREER EN COMBINEER

1 – Kies uw product

Op onze website worden voornamelijk kristalglazen objecten getoond. U heeft naast onze standaard producten een ruime keuze aan mogelijkheden.

2 – Mijn "Wishlist"

Voordat u zeker weet wat u wilt samenstellen, kunt u gebruik maken van de optie "Wishlist". U kunt hierin uw producten bewaren en later toevoegen aan "Mijn samenstelling."

3 – "Mijn samenstelling"

U heeft uw gewenste producten geplaatst in uw Wishlist. Ieder product die u heeft bekeken heeft u laten zien wat de mogelijkheden zijn bij het product. De "Wishlist geeft u een overzicht en hierin kunt u de producten nogmaals bekijken die u heeft gekozen. Bent u tevreden over uw selectie dan voegt u deze toe aan "Plaats in mijn samenstelling."

4 – Calculeer producten

Het werkt net als een normale webshop waarin u producten koopt, alleen rekent u niet af maar stuurt u uw geselecteerde samenstelling door om uw aanvraag te kunnen uitvoeren.

5 – Samenstelling versturen

Als u alles heeft gecontroleerd in uw samenstelling en u bent tevreden over het totaalplaatje, vult u uw gegevens in en klikt u op versturen. Uw samenstelling wordt verstuurd, u krijgt een bevestiging van uw samenstelling in uw mailbox en wij nemen uw aanvraag door en contacten u via mail of als u dat heeft ingevuld, via telefoon.

6 – Presentatie prototype

Per mail wordt er een voorbeeld gestuurd van uw gekozen samenstelling en waarin u al eerder een foto en tekst hebt meegestuurd in 2D of 3D gravure.

7 – Bezorging

Na goedkeuring wordt er overgegaan tot betaling van uw product. Als de betaling volledig is voldaan, wordt uw product verzonden via PostNL.

Uw Wishlist en Samenstelling

Wishlist optie

Elk product die u bekijkt geeft u de mogelijkheid waaruit u kunt kiezen. Naast afmeting, kleur, 2D of 3D gravure van tekst of foto, calculeert hij direct de prijs voor u. Ook geven wij u de mogelijkheid om alle producten tijdelijk in uw “Wishlist” te kunnen plaatsen, waarin u te allen tijde uw producten in één oogopslag kunt bekijken of weer te verwijderen uit uw “Wishlist”. Nadat u tevreden bent over uw “WishList” kunt op ieder moment uw product toevoegen aan “Mijn samenstelling”. U kunt toevoegen aan “Mijn samenstelling” vergelijken als een soort winkelmandje, alleen betaald u niet, maar verstuurd u uw samenstelling naar ons via het samenstellings-formulier. 

Mijn samenstelling

Producten die u toegevoegd hebt via uw “Wishlist” aan “Mijn samenstelling”, geeft u het totaalplaatje van uw samenstelling. U kunt hierin nog even checken of alles wat u hebt toegevoegd klopt voordat u deze doorstuurt. Op de pagina “Mijn samenstelling” wordt gevraagd om uw gegevens in te vullen voor het versturen van uw samenstelling. Vult u naast uw e-mailadres (verplicht) ook uw telefoonnummer (niet verplicht), dan zullen wij contact met u opnemen via uw ingevulde telefoonnummer. Na het versturen van uw samenstelling krijgt u direct een bevestigingsmail toegestuurd, waarin u gekozen samenstelling wordt getoond. Wij van Passie voor Glas zullen uw samenstelling nog een kritisch bekijken of u toevallig geen foutje gemaakt heeft. Bijv.: u heeft een kubus van kristalglas met formaat: 100 x 100 x 100 mm op een LED-sokkel gekozen met formaat: 50 x 50 x 50 mm. Dat past natuurlijk niet. Passie voor Glas zorgt er altijd voor dat combinaties kloppen. Hierover zullen wij u direct benaderen via email. 

*Het versturen van uw producten zijn exclusief de verzendkosten van PostNL.

Uw foto toesturen

Als alles naar wens is na het met u doorgesproken van uw samenstelling wordt er gevraagd om ons een foto toe te sturen die u in het object wenst te plaatsen. De foto die u aanlevert zal altijd gewenst worden deze op te sturen in Zwart-wit (Greyscale). Als u een kleurenfoto heeft is dat geen probleem. Wij zetten deze zelf om naar zwart-wit. Alle foto’s die wij gebruiken voor 2D of 3D worden eerst bewerkt en verwijderen de achtergronden, zodat alleen de persoon in het kristalglas wordt geplaatst.

Het eindresultaat van uw product

Voordat wij gaan starten met het product, sturen wij u altijd een voorbeeld. Dit gebeurd meestal via de e-mail. U ontvangt een afbeelding waarin wij in 2D of 3D een opzet hebben gemaakt. Nadat u ons een akkoord heeft geven, pas dan gaan wij over tot het plaatsen van de opdracht. Binnen de afgesproken datum dat u het product zal ontvangen en nadat het product is betaald, zullen wij het product direct uitvoeren. Vervolgens sturen wij het eindproduct via PostNL naar u toe. 

Hoogwaardig Kristalglas

Passie voor Glas is onderdeel van Glas Geschenken Gouda een bedrijf met passie voor glas, techniek en kunst. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van exclusieve glasgeschenken voor allerlei gelegenheden. Uitsluitend eersteklas materialen worden door ons gebruikt. Wij zorgen ervoor dat de uitstraling van uw ontwerp ook echt perfect is!

– Onze referenties – 

referenties-GGG
Ultermohlen-GGG
Neele-vat-GGG
Forever-living-GGG
Sparta-Rotterdam-GGG